Lene


Hvad folk siger: Lene


I sommeren 2014 var min datter og jeg for første gang til Parkinsonwalk. Det var en dejlig og meget varm oplevelse som vi ikke vil have været foruden. Vi fulgte trop og undrede os over at prinsesse Alexandra og hendes familie fik alt opmærksomheden under Walken. Set med vores briller, var det vigtigere at de parkinsonramte der var helt våde i hårkanten af bar anstrengelse for at gennemføre walken, at de blev bemærket for det var en kraft præstation uden lige at gå så langt. En gik med hånden knyttet hele vejen, vi talte om at han nok havde rystelser, stærkt at gennemføre walken til trods. Slagkraft vores Salsaorkester var forrygende.

Min datter og jeg havde en rigtig dejlig oplevelse og var utrolig varme om hjertet da vi kom hjem fra Kongens have.

Vi diskuterede nogle ting bagefter. Hvorfor havde foreningen ikke sat poser op til de tomme flasker og fik indtægten. I stedet var der en masse fra øst Europa som kom og samlede flasker. Nogle gange så tæt på at, de stod og ventede på at flaskerne blev tomme.


2015

Min datter havde haft en god oplevelse og gik i gang med forarbejde til 2015 walken.

Facebook er jo for nogen opfundet og dette medie blev brugt. Hun fortalte om vores positive oplevelse året før og opfordrede venner og bekendte til at deltage i walken i år.

Stor var glæden i familien, da vi i år blev 13 personer der skulle deltage incl. hendes far, der er ramt af Parkinson. Vi og en af vores veninder fik ham overtalt til at deltage i Walken. Vores  veninde lånte en kørestol, for vi var ikke sikre på at farmand kunne klare hele turen med rollator.

På selve dagen troppede min datters veninde og hendes forældre, vores nære venner og vores forhenværende husfæller op. Skønt at se at så mange støtter den gode sag.

Igen i år var der gang i rytmerne. Dog var vi bekymrede for at danserinden skulle forkøle sig.

Til trods for gråvejr var mange mødt op til start fra Christiansborg. Dejligt at føle vi er fælles om en sag.

Da vi kom til Kongens Have var det herligt p.g.a. kedeligt vejr, at der var medbragt varm kaffe og te. Igen i år folk der gik og samlede flaskerne som jeg mener at foreningen skal have penge for. Hver lille smule hjælper.Se billeder fra 2019 walken i København