Lise


Hvad folk siger: Lise

Pas-de-deux på en Uforglemmelig Wauw-dag


Omsider snart PUW igen! Sidste år mødte jeg én, som jeg har savnet lige siden. Bare hun nu kan huske mig!


Det startede med en meget smilende dame, der dansede på en scene. Mange folk på pladsen foran scenen dansede med, iklædt hvide t-shirts. Jeg rockede lidt med til de glade toner.


Bagefter bevægede hele forsamlingen sig væk fra pladsen i et optog. Forrest gik en slagtøjsgruppe og en meget let påklædt danserinde. Mange mænd masede sig op foran for at se hende. Ellers gik folk og sludrede og hyggede sig.


Da så jeg hende for første gang. Hendes øjne var smukke og mørkebrune, og hun havde flotte, veldrejede ben. Hun bevægede sig i takt til rytmerne og kiggede sig nysgerrigt omkring.


Af og til gik trafikken helt i stå, når optoget skulle passere. En mand forsøgte at holde sammen på tropperne. Han var høj og kunne skue ud over forsamlingen, men han så stresset ud. 


Pludselig gik hun lige ved siden af mig. Luften var fuld af gode vibrationer. Vi fulgtes et stykke, men så forsvandt hun i mængden. Heldigvis kom vi til en dejlig park, hvor der blev spillet musik, og man kunne hvile sig og få noget at drikke. Der blev snakket, leet, spist og drukket, og solen tittede frem. Hvor skønt at læne sig tilbage og nyde stemningen!


Jeg tog en lille lur. Da jeg vågnede, stod hun igen ved siden af mig. Hun hed Lily, og hun logrede med halen. Vi legede fangeleg, og hun nappede mig i ørerne. Jeg rullede rundt med alle fire poter i vejret og nød hendes selskab. Men så skulle Lily hjem, og jeg begyndte at kede mig.


Det blev køligt, og det tyndede ud i menneskemængden. Musikerne var gået, og til sidst var der nogle mennesker på scenen, der gav hinanden blomster og klappede i hænderne.


En uforglemmelig dag i godt selskab! Jeg glæder mig til næste PUW!


Lise


Se billeder fra 2019 walken i København